Projekt Mladý chemik

26.09.2023

Téma letošního 17. ročníku soutěže Hledáme nejlepšího Mladého chemika ČR je Zdravá/nezdravá chemie.

Deváťáci volitelného předmětu přírodovědná praktika si vybrali atraktivní téma molekulární gastronomie. Pokusíme se připravit avantgardní pokrmy a nápoje za použití chemických metod a postupů. Chystáme se například „vařit“ molekulární kaviár a zmrzku v dusíku.
S projektem by nám v říjnu měl pomoci odborník na molekulární chemii pan Petr Koukolíček 
Ze srdce moc děkujeme firmě Ochutnej svět, která nám zdarma poskytla molekulární sady na gastromolekulární vaření pro naše deváťáky.

$$popis$$

KONTAKT

e-mail: zs@stefcova.cz
mobil: 606 777 038
Zobrazit mapu
Statistika přístupů
Dnes: 1
Celkem: 202
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.